Nye Olier

Vi har været så heldige at vi har fået lov til at forhandle æteriske olier fra Destination oils, så vi nu kan tilbyde to mærker af æteriske olier, både Destination Oils og doTerra olier.

 

Destination Oils har nogle helt fantastiske diffuser smykker, til både børn og voksne.

 

Olierne fra begge firmaerer gennemtestede og er certificerede rene og udtrukket uden kunstige tilsætninger.

 

Planterne, der udtrækkes olier fra, er samlet på deres oprindelige voksesteder rundt om i verden og man har indgået et samarbejde med avlerne, at der ikke må sprøjtes med pestisider og andre giftige ting.

 

Om Æteriske Olier

En Æterisk olier er en olie der er udvundet af blomster,frugt,rødder,urter,frø eller bark og træer. Olien findes naturligt i celler og udvindes på forskellige måder.

Brugen af dufte er ikke nogen ny opfindelse. Det er baseret på ælgammel viden og erfaring om planter og vi ved en hel del om hvordan olierne har været brugt gennem tiden via gamle skrifter fra bla. de gamle Ægyptere og fra Biblen.

De gamle ægyptere brugte bla. olierne til deres religiøse ritualer og som lægemidler, i biblen er de nævnt flere steder som handels varer,medicin og gaver.

Den gang Pesten hærgede Europa havde den tids pafurmøre en lavere dødelig hed end andre og man mener at det var pga den ekstra "næse" de havde ,der blev fyldt med urter og aromatiske stoffer.

Idag bruges olierne til mange andre ting bla. bruges mange i skønheds industrien til parfumer og creme.

Men olierne kan så meget mere end at bruges i behandlinger og dufte dejligt.

Visse lande, deriblandt England kan man få en recept hos lægen på Aroma terapi, fordi nogle læger har "genopdaget" Oliernes fantastiske virkning på krop og sind.

Jeg bruger æteriske olier i de fleste af mine behandlinger.

Oftest er det Lavendel,men også andre olier kommer i spil,hvis jeg vurdere om det er nødvendigt.

Jeg bruger dem også på mine dyr, i min madlavning, til mine creme,shampoos og meget andet

Olierne jeg bruger kommer fra firmaerne doTerra og  Destination oils  firmaer der er meget omhyggelige med at deres produkter er bæredygtige og helt uden tilsætnings stoffer.

DoTerra giver garanti for at det er 100% rene olier uden alkohol og tilsætnings stoffer.

 Ønsker du at vide mere om olierne og deres egenskaber og hvordan du kan bruge dem, både i dit arbejds liv og privat liv,lige fra diffuser til massage og madlavning så kontakt mig.

 

Booking og Pris

Du kan kontakte mig  mobil 42522541

Skulle jeg ikke tage telefonen, er det fordi jeg er optaget,men så læg en besked eller send en sms,så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

 

Det er gratis at booke mig til en olie aften,der er ingen købstvang og der er en lille gavepakke til alle deltagerne i olie aftenen.

 

Jeg kører gerne ud og fortæller om olierne eller du kan booke det til at være i min klinik.

Du skal bare kunne samle 6-12 personer,så klare jeg resten.

Har du et bestemt tema du ønsker at vi skal brug på olieaftenen,så er det også muligt.

Forslag kan være:

Smertelindring

Skønhedspleje: Creme, hårpleje, ovs.

Madlavning/Kager/desserter

eller lidt af al ting