Par behandlinger OBS at der kun kan bookes til Lørdage

Vi tilbyder lækre parbehandlinger,hvor vi sætter fokus på at give jer en fantastisk oplevelse,der er fyldt med velvære.

Vi udvider hele tiden vores sortiment og det vil være muligt at kombinere behandlingerne på kryds og tværs af vores tilbud. 

Er der ikke lige en kombination der passer på hvad du ønsker,så kontakt os gerne,så vi sammen kan planlægge lige netop det i gerne vi have.

 

Alle behandlinger foregår med 2 behandlere.

Aroma Touch Terapi ca 40 min

Aroma Touch Terapi er en lækker,afslappende behandling, hvor der bruges 8 forskellige æteriske olier,der både hver for sig og sammen går ind og arbejder med krop og sind.

Olierne der bliver brugt i behandlingen er nøje udvalgt for deres evner på sindet og ved at smøre dem ud på ryggen i en bestemt rækkefølge,danner de nye kombinationer,der både forstærker deres evner ,men også arbejder mere i dybden i sindet.

Behandlingen er fantastisk som en afslappende behandling,hvor både krop,sind og lugtesansen får en oplevelse af de helt store.

Værdi: 800 kr

Pris: 700 kr ( for 2 personer)

Wellness par behandling 60 min

Wellness behandlingen består af en ryg og ben massage på ca 30 min og en lækker ansigts behandling på ca. 30 min.

Vi bruger en lavendel,rosen eller heat olie udfra hvad i har behov for og hvad jeres ønsker er.

Værdi: 1500 kr

Pris 1195 kr

Luksus velvære behandling for 2 på ca 90 min

Her får i en helkrops massage med en olie blanding efter jeres valg ( vælg mellem Lavendel,Rosen, Vanilie, Citrus eller heat olie) og en lækker ansigts behandling med 2 masker,ansigts akupressur, ansigts Zoneterapi og ansigts massage.

Værdi: 1900 kr

Pris 1495,00 kr